Haagse stambomen gaat live

Sinds 18 januari 2018 is de website Haagsestambomen live. In Haagse Stambomen publiceer ik de genealogie van de familie Beretta en de familie Kamps. Deze website is in opbouw. Ik start met genealogie van de familie Beretta, de stamboom Beretta, de herkomst van de familie Beretta en enkele andere wetenswaardigheden. In een later stadium komt daar de genealogie van de familie Kamps bij. Lees meer op de home page van deze website.

9 gedachten aan “Haagse stambomen gaat live”

 1. Hoi Ton, Marina,

  Wat een leuke en informatieve stamboomoverzicht van de familie Beretta. We zijn benieuwd naar, straks, de stamboom van de familie Kamps. Sterkte bij het speurwerk.

  Hartelijke groet,
  Peter en Evelyn

 2. Beste Ton,
  Gefeliciteerd met je mooie website. Heb er met plezier op rond gekeken.
  Wens je veel succes met de verdere ontwikkeling van de website, met in de toekomst een veelvoud aan Haagse stambomen.
  Hartelijke groet,
  Hans C.A. ten Cate

 3. Interessant speurwerk!
  Vanmiddag toonde je ons de foto’s. Leuk!! Maar waar zitten ze ook alweer??
  Succes met het vervolg!
  Har en Anneke

  PS een voorvader die rookverdrijver was – schitterend!!

 4. Wat een fantastisch familie overzicht !! Ben zelf bezig met onderzoek naar on ze stukadoors familie.
  Heb nu de volgende vragen : Is er bij u bekend hoe Franciscus Gerardus Beretta in Oberlehte terecht kwam ? Dit is namelijk de plaats waar mijn familie vandaan komt. Deze Beretta zou in zijn laatste dagen daar verzorgd zijn door een Brüggemann.
  Verder ben ik er achter gekomen dat mijn betovergrootvader J.D. Brüggemann in 1852 op landgoed Twickel bij Delden voor de gebroeders P.A en J.A Beretta het stukadoorswerk uitvoerde. Ik ga nog door met mijn zoektocht op Twickel, waarschijnlijk gaat de samenwerking nog verder terug. Zijn bij u zaken bekend over contacten met de Brüggemannen uit Oberlehte ? Hoop wat te horen, vast bedankt.

 5. Dag Ton & Marina,

  Jullie hebben een mooi verzorgde website opgezet, alleen werken de links naar de pagina met berichten niet. Ik heb deze pagina gevonden via Google. Dat kan vast niet jullie bedoeling zijn geweest.
  Ik heb wat gegevens gekopieerd van het echtpaar Carolus Stanislaus Maria keulemans * Hendrika Carolina Beretta.
  Ik probeer de gegevens van alle Keulemans-en in Nederland te verzamelen. Mijn moeder was een Keulemans en zij was heel in de verte verwant aan Carolus Keulemans.

  Ik heb daar nog wat vervolgvragen over. Hebben jullie een bron voor het overlijden van Carolus in Valkenswaard in 2000? Ik maak uit jullie gegevens op dat hij na het overlijden van Kiek Beretta is hertrouwd met Clara Johanna Clasina Grippeling. Weten jullie misschien waar en wanneer?
  En kan dit dezelfde vrouw zijn als Clara Johanna Clasina Grippeling, geb. Amsterdam 27-08-1915, d. v. Petrus Franciscus Wilhelmus en Maria Josephina Johanna Boskamp?
  In dat geval was zij in 1948 in Batavia gehuwd met Egbert Sterling. Hebben jullie misschien informatie waar en hoe dat huwelijk is beëindigd?

  En als laatste: Ik heb gegevens over een Anneke Keulemans, d.v. Carolus Keulemans en Kiek Beretta, geschat geboortejaar 1944, een Anneke Keulemans, geb. Den Haag 1952, ovl. Eindhoven 1994, een Anneke Els Keulemans, geh. met Peter Gitz en een A. E. Keulemans, die tussen 1976 en 1982 in Islington (Londen) woonde. Ik vermoed dat een aantal van deze vermeldingen op dezelfde persoon slaan, maar heb daarover geen enkele zekerheid. Kunnen jullie me daar misschien mee verder helpen?

  Bij voorbaat dank de moeite

 6. Beste Ton en Marina,
  Omdat ik vandaag op internet aan het zoeken was naar informatie over mijn bet-overgrootvader Petrus Augustus Beretta (kunstschilder) kwam ik op jullie website haagsestambomen.nl terecht en werd verrast door een prachtig foto portret van mijn oma Chubina Gerardina Beretta!
  Ik ga jullie website in ieder geval goed volgen!
  Hartelijke groet van Tineke Reuser-Taverne

 7. Dag Ton,

  Zoekend naar info over de familie Meddens (voorvaders) kwam ik op jouw site terecht waar ik de foto van een bruiloft zag waar op enkele leden van de familie te zien zijn. Is het mogelijk om deze foto te downloaden?

  Groet, Chris

 8. Dag Ton Buitelaar,

  jouw foto toont onmiskenbaar dat jij de Ton Buitelaar bent die destijds bij EZ/EEK werkzaam was en met wie ik samen naar de juistheid van de elektriciteitstarieven mocht kijken. In dat geval hoor ik graag eens van je. Ruud Vellema

 9. Beste Ton,
  Met veel belangstelling alle informatie over de familie Beretta gelezen.
  Mijn overgrootmoeder Anna Beretta was een van de twee zusters die beiden met een broer Vierling getrouwd waren.
  Mijn vader zou het prachtig gevonden hebben deze informatie te lezen.
  Gisteren kreeg ik plotseling de ingeving om eens te zoeken op – Italiaanse stucwerkers in Den Haag- en vond zowaar een aardig boekje daarover waarin ook de eerste Beretta broers genoemd worden.
  Italiaans stucwerk in Den Haag en Leiden. 1700-1800.
  Gemke W.M. Jagen en C. Willemijn Fock.
  Ik geloof niet dat het nog verkrijgbaar is maar het is wel online te lezen.
  Als je dit boekje nog niet kende, erg leuk om eens in te zien.
  Met vriendelijke groet
  Rose Marie Meindertsma- Hazebroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *