Home

Op de website van Haagse stambomen vind je de genealogie van de families Beretta en Kamps. Op Haagse stambomen vind je onder Genealogieën van het hoofdmenu de stamboom van de familie Beretta, soms ook Baretta of Beretta Piccoli genoemd, en de stamboom van de familie Kamps. Onder Meer over de families van het hoofdmenu kun je lezen over de herkomst van de familie Beretta en waar de familie Kamps oorspronkelijk vandaan komt. In de toekomst wil ik korte verhalen schrijven over typerende personen van beide families. Mijn publicaties kun je in de toekomst aantreffen onder Downloaden. Maar let wel, dit deel van de website is via een wachtwoord uitsluitend toegankelijk voor familieleden.

In de rubriek berichten op de hoofdpagina van deze website zal ik aangeven wanneer ik nieuwe gegevens op deze website heb geplaatst.

Mijn dank gaat uit naar het Haags Gemeentearchief en het Gelders Archief waar ik veel achtergrondinformatie over beide families heb kunnen vinden. Ook veel dank ben ik verschuldigd aan het Archivio Storico della Città di Lugano en het Archivio Diocesano Lugano voor het beschikbaar stellen van gegevens met betrekking tot de Genealogie van de familie Beretta.

Contact

Heb je aanvullingen of correcties op de genealogieën? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Graag word ik daar over geïnformeerd. Laat dan een reactie achter in de rubriek berichten.

Bronvermelding

Je mag gegevens van deze website overnemen. Ik stel het dan wel op prijs dat je mijn naam (Ton Buitelaar) en website (www.haagsestambomen.nl) als bron vermeldt.